Skromnost v jídle může vést k poruše osobnosti

1. září 2009 v 23:37 | it |  co dal den

Na to jsem nepřišel já, to jsem četl v posledním Reflexu. Jeden čtenář je toho mínění a tak se obrátil na psychiatra, prý co je na tom pravdy.
Řekl bych že ten člověk je vlastně typickej Čech, kterej se přežírá jitrnicema a žije v domění, že tak to má být a že je to ta nejlepší živospráva. Nevím jak vy, ale můj názor je, že Češi jsou žravý národ.
Mohu to taky i porovnat. V Německu nebo ve Francii například, v supermarketu, každej si vezme co v unese v ruce. Tak to ale není v Čechách. Vrchovaté vozíky, že to tam přepadává a obyvkle jde celá rodina. A stráví tam dokonce celý víkend.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 JuđuSch* JuđuSch* | Web | 1. září 2009 v 23:43 | Reagovat

asi není, co bych k tomu mohla dodat, máš pravdu

2 Agi ♥ Kája Agi ♥ Kája | Web | 1. září 2009 v 23:45 | Reagovat

Ahojky, mohly bychom tě moc moc moc poprosit o hlásek v SONF = http://lionandlamb-in-love.blog.cz/0908/1-kolo-sonf  ----> jsme tam jako Agi ♥ Kája (s Robsten)

Samozřejmě pokud také soutěžíš, stačí napsat a rádi pro tebe taky budeme hlasovat, mej se moc pekne a predem díky...papa*

PS: Máš moc hezky bloček♥

3 Agi ♥ Kája Agi ♥ Kája | Web | 2. září 2009 v 0:07 | Reagovat

moc dekuju...jinak zajimavej clanek, je na tom neco pravdy....

4 Agi ♥ Kája Agi ♥ Kája | Web | 2. září 2009 v 0:14 | Reagovat

mno tak Agi byla ve skole a clekem fajn, rikala a ja do skoly nechodim, zatim az v rijnu nastupuju na VŠ

5 Agi ♥ Kája Agi ♥ Kája | Web | 2. září 2009 v 8:59 | Reagovat

právo obor právo v podnikání

6 Tiska Tiska | Web | 4. září 2009 v 17:11 | Reagovat

Ano, souhlasím s tebou. Je to způsobeno zvyklostmi z doby komunismu, kdy byl všeho nedostakek a lidi si dělali zásoby.. od rodičů to převzali děti a na nás je, abychom se nenechali ovlivnit tímto vzorem, ale brali si za vzor spíš to zahraničí. Líbí se mi to víc, lidi by si měli kupovat jen to, co potřebují a zbytečně nevyhazovat finance za kraviny a potraviny, které nejsou zrovna nejzdravější (třeba typické české paštiky.. a tučné vepřové maso a výrobky z něj). Docela špatné jsou i mega porce v restauracích - český člověk není spokojen, dokud nedostane pořádnou nálož, kterou do sebe naháže a pak do pozdních večerních hodin tráví. Správné je se najíst do polosyta, ale v restauracích často takový "komfort" nenabízejí. Škoda.
Zjednodušeně řečeno je český jedlík a celá česká kuchyně na houby.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama